Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gülben Ergen ile ünlü modacı birbirine girdi! Şarkıcı cephesinden açıklama geldi

Gülben Ergen ile ünlü modacı birbirine girdi! Şarkıcı cephesinden açıklama geldi

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, modacı Halil Ülgü'nün iddialarıyla gündeme geldi. Ülgü, şarkıcının kendisinden elbise aldığı ancak sözleşmeye sadık kalmayarak reklamını yapmadığını iddia etti. Ergen'in stylingi Bilgecan Koçana'dan açıklama geldi.

Magazin

07.03.2024, 21:00

Yeni şarkısı için hazırlıklar yapan Gülben Ergen, bir tasarımcının suçlamalarıyla gündeme geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ülgü, Gülben Ergen ile PR anlaşması yaptıklarını ancak şarkıcının sözleşmeye uymadığını söyledi. Ülgü, şarkıcıya dava açtı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

HEM SÖZLEŞMEYE UYMADI HEM ENGELLEDİ

Halil Ülgü, Erkan Özbey'e röportaj verdi. Şarkıcının anlaşmaya uymadığını söyleyen Ülgü, şu ifadeleri kullandı: 

Gülben Ergen Hanım'a stylisti aracılığı ile albüm kapağı ve PR çalışması için ücretsiz kıyafet gönderdim. Karşılığında da ismimi kıyafet tasarımcısı Halil Ülgü diye paylaşması şartı vardı. İlk gönderdiğim kıyafeti maalesef hiç bir şekilde sosyal medyada etiketlemeden paylaştı. Sadece fotoğrafçısını etiketleyerek paylaştığında ben kendisine üzüldüğümüzü belirttim.

İkinci kıyafette yapmaması gerektiğini, büyük emek verdiğimizi, ismimizi yazmazsa kötü reklam olacağını söylememe rağmen, maalesef Gülben Hanım, ikinci kıyafeti de hiç bir şekilde ismimizi yazmadan, kendi reklamını yapıp paylaştı. Yetmedi bizi engelledi.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

"SÖZLEŞMEYE TERS DÜŞECEK BİR DURUM YAŞANMADI"

Suçlamaların ardından Gülben Ergen'in stylingi Bilgecan Koçana'dan açıklama geldi. Koçana, şunları söyledi:

Gülben Ergen ile yıllardır uyum içinde olduğumuz bir iş ortaklığımız var kendisinin imajından mükellefim, stylingini benim yaptığım sözü geçen çekimde de Halil Ülgü'ye ait olan bu elbise benim tarafımdan tasarımcıdan fotoğraf çekimde kullanılmak üzere alınıp sonrasında da sorunsuz bir şekilde kendisine iade edilmiştir.

Tarafımdan imzalanan sözleşmeye ters düşecek hiçbir durum yaşanmamıştır.Gülben Ergen daha kendisinin ricası üzerine etiketleyerek storysinde paylaştığı elbise de hala Halil Ülgü'nün profilinde yer almaktadır.

Halil Ülgü'nün herhangi bir maddi veya manevi kayba uğraması söz konusu değildir. Bahseden sözleşme de ektedir. Burada da görüldüğü üzere etiket şartı gibi bir ibare bulunmamaktadır. Kamuoyuna arz ederiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading