Yandex Metrica

Gülben Ergen'den sosyal medyada lüks hayata tepki: Koyun can derdinde kasap mal

Gülben Ergen'den sosyal medyada lüks hayata tepki: Koyun can derdinde kasap mal

Gülben Ergen'den sosyal medyada lüks hayata tepki: Koyun can derdinde kasap mal! İşte haberin detayları…

Magazin

23.01.2024, 18:28

Gülben Ergen, sosyal medyada lüks hayatlarını paylaşanlara isyan etti. Instagram'dan paylaşım yapan Gülben Ergen, "Ülkenin ekonomik durumu bu kadar zorluklar içerisindeyken... Lüksü göze soka soka paylaşan herkese gerçekten pes. Koyun can derdinde kasap mal" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. Mustafa Erdoğan ile olan evliliğinden üç çocuğu olan Ergen, sosyal medyada lüks hayatlarını paylaşanları topa tuttu. 49 yaşındaki şarkıcı paylaşımında şunları söyledi:

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"KOYUN CAN DERDİNDE KASAP MAL"

"Ülkenin ekonomik durumu bu kadar zorluklar içerisindeyken... Artarak sinir bozan zamlar, özellikle çocuklu ailelerin milim milim hesap yapmalarını gerektirirken... Yaşadığı (hak etse bile) ulaşılması zor, özendiren lüksü göze soka soka paylaşan herkese gerçekten pes! Koyun can derdinde kasap mal"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading