Yandex Metrica

Gülben'den Demet Akalın açıklaması: Beni çok üzdü

Gülben'den Demet Akalın açıklaması: Beni çok üzdü

Gülben Ergen, Demet Akalın'ın geçtiğimiz günlerde konseri sırasında yaptığı 'okul' açıklaması hakkında konuştu. Şarkıcı, Akalın ile küs olmadıklarını ifade etti.

Magazin

20.03.2024, 21:20

Uluslararası Kristal Elmas Ödülleri'nin kazananları önceki akşam Ataşehir'deki bir otelde gerçekleşen tören ile açıklandı. Birçok ünlü ismi bir araya getiren gecenin sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Ceyhun Yılmaz gerçekleştirdi.

"Çocuklar Gülsün Diye" projesiyle, "Yılın Eğitime Destek Projesi" ödülünün sahibi olan Gülben Ergen, törene ayağındaki sakatlık nedeniyle bastonla katıldı. Geçtiğimiz hafta evinde geçirdiği kaza nedeniyle bileğini burkarak düşen Ergen, kameralara poz verdi.

"BENİ ÜZDÜ"

Ergen'e Demet Akalın'ın geçtiğimiz günlerde konseri sırasında söylediği "Köy okulu yaptıracağım ama Gülben gibi milletten para toplayarak değil, kendi paramla yaptırıyorum" sözleri soruldu.

Konuyla ilgili yorum yapan şarkıcı, "Ben Demet'i arayarak, 'Şaka iki kişinin güldüğü bir şeydir' dedim. Dernek adına beni üzdü ama küslüğümüz söz konusu değil. İyi niyetinden şüphem yok çünkü." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading