Yandex Metrica

Görüntü yönetmeninin ölümüne neden olan Alec Baldwin ceza alabilir

Görüntü yönetmeninin ölümüne neden olan Alec Baldwin ceza alabilir

Rust filmi setinde kazayla görüntü yönetmenini ölümüne neden olan Alec Baldwin için yeni gelişme yaşandı. ABD The Santa Fee bölgesi savcılığı, oyuncunun ceza alması seçeneğinin masada olduğunu söyledi.

Magazin

23.01.2024, 18:12

Ünlü oyuncu Alec Baldwin, yapımcısı olduğu ve rol aldığı Rust filminin setinde kazayla görüntü yönetmeninin ölümüne neden olmuştu. Dünya gündemine oturan olayla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. ABD The Santa Fee bölgesi savcılığı, Baldwin'in ceza alma ihtimalinin olduğunu söyledi.

New York Times gazetesine açıklama yapan savcı Mary Carmack-Altwies, Baldwin'in ceza almasının ihtimal dahilinde olduğunu belirterek, "Hiçbir şeyi ihtimal dışı görmüyoruz. Ceza verilmesi dahil her şey masada" dedi.

Euronews'in haberine göre, soruşturmanın balistik bulgulara odaklandığını söyleyen savcı, "Film setinde çok sayıda kurşun vardı. Bunların hangi türden olduklarını anlamamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

'GÜVENLİK AÇIĞI' İTİRAFI

Fox News'in haberine göre, yardımcı yönetmen Dave Halls, olayda bir güvenlik açığı olduğunu itiraf etti. Silahın içinde mermi olmadığı konusunda ekibi uyarmak için 'soğuk silah' terimini kullandığını belirtti. Yardımcı yönetmen, "gerekli kontrolleri yapmalıydım" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading