Yandex Metrica

Görgü tanığı korkunç anları anlatmıştı! Ebru Şallı'dan şaşırtan açıklama! 'Herkes kendine gelsin'

Görgü tanığı korkunç anları anlatmıştı! Ebru Şallı'dan şaşırtan açıklama! 'Herkes kendine gelsin'

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü manken iddiaları yalanlarken, ortaya çıkan görgü tanığı gerçekleri anlattı. Gelişme sonrası Şallı'dan yeni bir paylaşım geldi.

Magazin

23.01.2024, 19:59

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş, iki yıllık birlikteliklerini 2019 yılında evlilikle taçlandırmışlardı. İkili, Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen törenle dünyaevine girmişti. Sık sık boşanacakları iddia edilen çift, şiddet iddiasıyla gündeme geldi. Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un Emirgan'da tartıştıkları ve araçta ünlü mankenin fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğü öne sürüldü.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"HEM SÖZLÜ ŞİDDET HEM DARP VARDI"

Görgü tanığı 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak gerçekleri açıkladı. Görgü tanığı, şöyle konuştu:

"Bir anda çığlık sesi duyduk. Çığlıklar gittikçe arttı. 'Ne oluyor' diye arkamızı döndüğümüzde arkadaki araçta bir kadının inmeye çalıştığını, , adamın ise zorla kapıyı kapattığını ve kadının üstüne abanarak hem bir yandan eliyle direksiyonu kontrol ettiğini, bir yandan da kadını kapının ucuna kadar sıkıştıracak şekilde ittiğini gördük.

Hem sözlü şiddet vardı hem de kadını darp ediyordu. Araçtan indik. Halam camları yumrukladı. Babam da arabayı önüne kırdı. Sonra (Uğur Akkuş) aracı durdurup 'Biz aramızda tartışıyoruz, ben onu indireceğim' dedi. Araçtan inerek kendisi kapıyı açtı eşine. Şallı'yı araçtan biz çıkardık. Titremiş, korkmuş, şok halindeydi. Sakinleşsin diye kendi aracımıza aldık. 'Bir yeriniz acıyor mu?' diye sorduğumuzda bize göğsüne darbe aldığını, göğsünün acıdığını söyledi."

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"KARI - KOCA ARASINDA TARTIŞMA OLUR"

Görgü tanığının açıklamalarının ardından Ebru Şallı, Instagram hesabından yeni bir açıklama yayınladı. Şallı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Artık bir şey yazmak ve açıklamak istemiyorum. Ben açıklamamı yaptım. Bunun üzerine birilerini yayına bağlayıp devam etmek nedir ya? Beni çağırdınız her yere çıkmam için... Çıkmıyorum çünkü anlatacak bir şeyim yok. Sordunuz bende açıklamamı yaptım. Bitti konu kapandı. Siz aile değil misiniz? Aile arasında, karı koca arasında tartışma da olur, fikir ayrılıkları da olur. Sizde olmuyor mu hiç?

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"ROBOT GİBİ Mİ YAŞIYORSUNUZ?"

Yoksa robot gibi mi yaşıyorsunuz anlamadım. Şiddet görsem zaten söylerim, ayrıca şikayetimi de yaparım. Annem yapsa onu da şikayet ederim. İstediğiniz Ebru'yu daha çok üzmekse, oldu. Basardınız! ya hanginiz benim yaşadığım emsali olmayan acıyı yaşadı? Ve bu acıya kim katlanabilir? Hiç mi empati yapamıyorsunuz? Evladını kaybetmiş bir anne var karşınızda! Asıl şiddeti siz uyguluyorsunuz bana! Artık herkes bir kendine gelsin!"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading