Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gönül Yazar'ın kaburgaları kırıldı, ölümden döndü

Gönül Yazar'ın kaburgaları kırıldı, ölümden döndü

Sanatçı Gönül Yazar, evinde talihsiz bir kaza geçirdi. Kaburgaları kırılan Yazar, hastaneye kaldırıldı.

Magazin

23.01.2024, 17:42

Türk sanat müziğinin ve Türk sinemasının usta ismi Gönül Yazar sevenlerini korkuttu. Kaburgaları kırılan ve hastaneye kaldırılan sanatçının tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Yazar'ın sağlık durumuna ilişkin bilgi sosyal medya hesabından paylaşıldı.

"ÖLÜMCÜL BİR EV KAZASI"

84 yaşındaki sanatçının Instagram hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Sevgili dostlarımız; Gönül hanım ölümcül bir ev kazası geçirdi. Ve kaburgaları kırıldığından dolayı hastanedeydik. İyileşmeye çalıştığı bu süreçte birisi "Herkese yazıyorsun, bana neden cevap vermiyorsun" diyerek sitemde bulundu. Ben yakınıyım ve şu anda yanındayım. Onun bu mesajlara cevap verecek hali olmadığı için yazılarınızı ben cevaplıyorum. Bayram mesajını bile şahıslara değil, herkesi kapsayacak şekilde yazdık. Gönül hanım sitem sevmez, kendi de sitem yapmaz. Onun isteği üzerine bu yazıyı paylaşıyorum."

"BANA DUA EDİN"

Daha sonra sanatçı, geçirdiği kazayla ilgili açıklama yaptı. Evinin banyosuna bir şey almak için girdiğinde kötü bir şekilde düştüğünü söyleyen Yazar, "O anda yanımda köpeğimden başka kimse yoktu. Acılar içinde bağıra bağıra, yerde sürünerek yatak odama gittim. Telefonla yakınlarıma haber verdim ve hastaneye kaldırdılar. Kaburgalarım kırılmış. İç kanama olabilir diye 2 gün hastanede yattım. Kırılan kaburgalarım neredeyse akciğere batmak üzereymiş, çok şükür öyle bir sorun olmadı. Ancak şimdi sırtımda çok ağrı var ve yarın tekrar hastaneye gidiyorum. Bana dua edin."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading