Yandex Metrica

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'dan ayrılık açıklaması!

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'dan ayrılık açıklaması!

Gönül Dağı dizisinde Taner'e hayat veren Berk Atan, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Atan, Selin Yağcıoğlu ile ayrıldıkları yönündeki iddialara da yanıt verdi.

Magazin

23.01.2024, 18:27

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan, dizideki performansının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık konuşuluyor. Özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan oyuncu, bir dargın bir barışık olduğu sevgilisi Selin Yağcıoğlu ile ayrıldıkları iddialarına da son noktayı koydu.

Ahsen Eroğlu'nun ilk tiyatro oyununu izlemek için İstanbul'a gelen oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ayrılık iddialarını yalanlayan genç oyuncu, Selin Yağcıoğlu ile ilişkilerinin güzel bir şekilde devam ettiğini belirtti.

"AYRILIP BARIŞMAK OLAĞAN BİR DURUM"

Başarılı oyuncu, "Her ilişkide ayrılma, barışma olağan bir durum. Bazı anlarda inişli, çıkışlı durumlar, küsebilirsin, fikirlerin uyuşmayabilir. Birbirine saygını kaybetmeden, ortak noktadan buluşabilmek önemli. Bizim ilişkimizde de küslükler, ayrılıklar, barışmalar oluyor. Çok tatlı bir ilişkimiz var, çok da güzel gidiyor. Bu haberler de olabiliyor, normal." şeklinde konuştu.

Kendisiyle ilgili çıkan haberler hakkında ise "Her şey ile alakalı haber çıkabiliyor. Bu bizim yaptığımız meslek ile alakalı bir durum. Bazılarına gülüyoruz, tebessüm ediyoruz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading