Yandex Metrica

Gönül Dağı'nın Doktor Kenan'ı Serkan Kuru'nun eşi herkesin yakından tanıdığı biriymiş! Bakın ünlü isim kim çıktı...

Gönül Dağı'nın Doktor Kenan'ı Serkan Kuru'nun eşi herkesin yakından tanıdığı biriymiş! Bakın ünlü isim kim çıktı...

Gönül Dağı dizisinde Doktor Kenan karakterine hayat veren Serkan Kuru dikkat çekiyor. Oyuncu hakkında ortaya çıkan gerçek herkesi şoke etti. Kuru, herkesin yakından tanıdığı bir oyuncu ile evli çıktı.

Magazin

11.04.2024, 18:59

Serkan Kuru, oyunculuk kariyerine ilk olarak 2004 yılında yayınlanan Terme Çayı isimli filmle adım attı. Oyuncu, ilk dizi deneyimini ise Beşinci Boyut dizisiyle yaşadı. Şimdiye kadar Emret Komutanım, Evlenmeden Olmaz, Yalancısın Sen, Şevkat Yerimdar, Bekle Beni Yarın, Savaşçı, Kara Para Aşk gibi birçok projede rol alan Serkan Kuru, şimdilerde TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda Doktor Kenan karakterine hayat veriyor.

Kuru, dizideki performansıyla büyük beğeni topluyor. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncunun özel hayatı merak konusu oldu. Kuru'nun eşinin kim olduğunu öğrenenler şaşkınlığını gizleyemedi. 

Serkan Kuru, daha önce Arka Sokaklar dizisinde boy gösteren meslektaşı Gökcan Gökmen ile evli. Hatçe Sosyetede, Kaşıkçı Güzeli gibi yapımlarda tanışan çift, daha sonra dünyaevine girdi. Çiftin bu evliliklerinden bir kızları bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading