Yandex Metrica

Gönül Dağı'nın Doktor Kenan'ı Serkan Kuru cephesinden kötü haber! Sessiz sedasız ayrıldı

Gönül Dağı'nın Doktor Kenan'ı Serkan Kuru cephesinden kötü haber! Sessiz sedasız ayrıldı

Gönül Dağı dizisine geçtiğimiz sezon Doktor Kenan rolüyle katılan Serkan Kuru'dan hayranlarını üzecek bir haber geldi. Oyuncunun geçtiğimiz hafta eşi Gökcan Gökmen'le tek celsede boşandığı öğrenildi.

Magazin

01.04.2024, 13:27

Kertenkele, Yalancısın Sen, Yüz Yıllık Mühür, Savaşçı gibi yapımlarda rol alan Serkan Kuru, TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'na geçtiğimiz sezon dahil olmuştu. Oyuncunun canlandırdığı Doktor Kenan karakteri seyirciden büyük ilgi görürken, oyunculuk performansı da beğeni toplamıştı.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

SERKAN KURU VE GÖKCAN GÖKMEN NEDEN BOŞANDI?

Sevilen oyuncu cephesinden kötü bir haber geldi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kuru, meslektaşı olan eşi Gökcan Gökmen ile geçtiğimiz hafta sessiz sedasız boşandı. Evliliklerinden bir kız çocukları olan çift, fikir anlaşmazlığı nedeniyle yollarını ayırdı. 

İkili "Hatçe Sosyetede", "Kaşıkçı Güzeli" gibi projelerde birlikte rol almış ve daha sonra nikah masasına oturmuştu. Eski eşiyle arkadaş kalan oyuncu, sosyal medya hesabından kızıyla sık sık fotoğraflarını paylaşıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading