Yandex Metrica

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali'nin eski sevgilisini görenler şoke oldu! Bakın o isim kim çıktı

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali'nin eski sevgilisini görenler şoke oldu! Bakın o isim kim çıktı

TRT1'in Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali'nin eski aşkı herkesi şoke etti. O ismin herkesin yakından tanıdığı bir oyuncu olduğu ortaya çıktı.

Magazin

08.04.2024, 11:57

Gülsim Ali, Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Dilek karakteriyle kısa sürede büyük bir hayran kitlesi kazandı. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken Ali hakkında çok konuşulacak bir detay ortaya çıktı.

1995 yılında Bulgaristan'da doğan Ali, Türk bir ailenin kızı. Bulgaristan'da düzenlenen Super Model yarışmasıyla adından söz ettiren oyuncu, kariyerine 2012'de Son Yaz Balkanlar dizisiyle başladı. Güzel oyuncu daha sonra Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamit, Seddülbahir 32 Saat gibi dizilerde de izleyici karşısına çıktı.

Şimdilerde TRT1'in reyting rekorları kıran Gönül Dağı dizisinde boy gösteren Gülsim Ali'nin eski aşkı herkesi şaşkına çevirdi.

Ali, kendisinden 23 yaş büyük olan oyuncu Durul Bazan ile bir dönem aşk yaşadı.

Yüzleşme dizisinde tanışan ikilinin arkadaşlığı zamanla duygusal bir ilişkiye dönüştü. Gülsim Ali'nin ailesinin bu ilişkiyi desteklemediği fakat oyuncunun her şeye rağmen Bazan'la aşk yaşamaya devam ettiği öne sürülmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading