Yandex Metrica

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar'ın sevgilisi ortaya çıktı! Bakın o isim kimmiş...

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar'ın sevgilisi ortaya çıktı! Bakın o isim kimmiş...

TRT1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Asuman karakterine hayat veren oyuncu Hazal Çağlar'ın yeni sevgilisi ortaya çıktı. Oyuncunun gönlünü kaptırdığı kişinin iş insanı olduğu öğrenildi.

Magazin

16.04.2024, 16:07

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı, her cumartesi akşamı izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizide Asuman ve Ramazan'ın aşk hikayesi herkesi derinden etkiliyor. Yayınlanan son bölümde Asuman ve Ramazan ayrılık kararı almış, birbirlerine veda etmişlerdi.

Asuman karakterini canlandıran Hazal Çağlar ise gerçek hayatta aşkı buldu. Çağlar'ın iş insanı Atilla Bingöl ile aşk yaşadığı öğrenildi.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

ATİLLA BİNGÖL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

18 Kasım 1981 yılında İzmir'de dünyaya gelen Atilla Bingöl, iş hayatına 2000 yılında Ekip Organizasyonu kurarak başladı. Daha sonra yatırımlarına Tinkon Group'u ekleyen iş insanı, 2016'da Esnaf Restaurant, 2020'de Xkitchen Akıllı Mutfaklar zincirini kurdu. Son olarak ise geçtiğimiz yıl Xdeliver Dağıtım Lojistik Firması'nı kurdu.

Habere Tepki Ver

0

1

0

2

0

0

0

0


Loading