Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gönül Dağı'nda beklenmedik ayrılık! İki oyuncu da diziye veda etti, izleyiciler isyan etti

Gönül Dağı'nda beklenmedik ayrılık! İki oyuncu da diziye veda etti, izleyiciler isyan etti

TRT1'in ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı, 3. sezon bölümleriyle evlere konuk olmaya devam ediyor. Dizide beklenmedik iki ayrılık yaşandı. İzleyiciler sevilen iki oyuncunun projeye veda etmesine tepki gösterdi.

Magazin

28.03.2024, 16:13

TRT1'in Gönül Dağı dizisi, bozkırın sımsıcak hikayeleriyle her cumartesi akşamı evlere konuk oluyor. Başrollerinde Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Hazal Çağlar, Nazlı Pınar Kaya gibi isimleri bir araya getiren dizi, 3. sezonuyla da milyonları ekrana kilitliyor. Reyting rekorları kıran dizide izleyicileri üzen bir ayrılık yaşandı.

Ramazan'ın annesi Günşıl karakterini canlandıran Gülhan Tekin ve Keriman'a hayat veren Çiğdem Aygün diziden ayrıldı. 69. bölümde gelen tiyatro teklifi nedeniyle İstanbul'a giden iki oyuncunun projeden ayrıldığı ortaya çıktı.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

"HOŞÇAKAL GEDELLİ"

Instagram hesabından paylaşım yapan Gülhan Tekin, "Güçlü kadınları oynamayı hep sevdim. Günşıl da küçücük dünyasına büyük hayaller sığdıran bir güçlü kadındı. Umarım kendine inanan tüm kadınlara ufak da olsa bir şey katmıştır. Bana kattıkları için teşekkür ederim. Hoşçakal Gedelli." diyerek Gönül Dağı'na ve izleyicilere veda etti.

İzleyiciler iki ismin veda etmesine sosyal medyada tepki gösterdi. Tekin'in dizideki rol arkadaşı Erdal Cindoruk ise "Katkıların için teşekkür ediyorum şekerim. Yolun açık olsun" yorumunu yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading