Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gönül Dağı 48. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm izleyiciyi ekrana kilitleyecek…

Gönül Dağı 48. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm izleyiciyi ekrana kilitleyecek…

Gönül Dağı 48. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? Dizinin yeni bölümünde neler olacak? gibi sorular, izleyici tarafından merak konusu oldu. İşte haberin ayrıntıları…

Magazin

23.01.2024, 18:40

TRT1 ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Gönül Dağı, izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Her cumartesi saat 20:00’de yayınlanan dizi Gönül Dağı’nın en son 47. bölümü ile izleyicilerle buluştu. Gönül Dağı’nın 48. bölüm fragmanlarının yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu oldu. Gönül Dağı’nın 48. bölüm fragmanları yayınlandı.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI KİMLER?

Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı’nın yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı yapıyor. Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın üstlendiği dizide, sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading