Yandex Metrica

Gonca Vuslateri tacize uğradığını yargıya taşımıştı! Kargocudan beklenmedik hamle

Gonca Vuslateri tacize uğradığını yargıya taşımıştı! Kargocudan beklenmedik hamle

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri'nin bir kargo çalışanı tarafından tacize uğradığını ve şikayetçi olduğunu ifade etmesinin ardından kurye de Vuslateri'nden şikayetçi oldu.

Magazin

10.02.2024, 09:42

Gonca Vuslateri internet üzerinden alışveriş yapmış, kargosunu getiren kurye Barış D., Vuslateri'nin Instagram hesabında yaptığı paylaşımın altına, "Senin yüzünden epilepsi oldum. Ne zaman kargo bıraksam, yoksun evde" demişti. Vuslateri ise, "İşte bir istismar. Kimsiniz kardeşim siz?" diyerek mesajın görüntüsünü paylaşmıştı. 

Ünlü oyuncu, şikayetinin ardından kuryenin kendisine tehdit ve hakaretlere varan mesajlar attığını ifade etmişti. Vuslateri, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği'ne giderek Barış D.'den şikayetçi olmuştu.

Hakkında işlem yapılan Barış D. kendisin savundu. Vuslateri'nin kendisini sosyal medya üzerinden ifşa ettiğini ifade eden Barış D. hedef gösterildiği için şikayetçi oldu. 

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

'HAKKIMDA SAPIK YORUMLARI YAPILDI'

Sabah gazetesinin haberine göre Barış D. Gonca Vuslateri'nden davacı oldu ve şu ifadeleri kullandı: 

"Taciz etmek niyetinde olsaydım, telefon numarasından arardım ancak öyle bir amacım yoktu. Önceden hayranıydım. Bu mesajı attım, amacım sadece serzenişte bulunmaktı. Ben kendisine doğrudan mesaj attım. Bana mesaj atsaydı zaten hayranı olduğumu söyler, durumu izah eder ve gerekirse özür de dilerdim. Ortada hiçbir şey yokken olay büyüdü ve hakkımda bir anda 'Sapık' yorumları yapıldı. Olayın taciz veya istismar ile hiçbir ilgisi yok. Bunun kararını insanların vicdanlarına bırakıyorum. Beni arkadaşlarım ve aileme rencide etti. Tansiyon hastası annemin yanında gözaltına alındım. Ayrıca Vuslateri'nin Instagram hesabını 1 milyon kişi, Twitter hesabını da 570 bin kişi takip ediyor. Bu kadar kişi onun yüzünden beni sapık olarak tanıyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading