Yandex Metrica

Gonca Vuslateri'den ortalığı ayağa kaldıran ifşa! Kargo çalışanı bakın ne yapmış...

Gonca Vuslateri'den ortalığı ayağa kaldıran ifşa! Kargo çalışanı bakın ne yapmış...

Gonca Vuslateri internet üzerinden alışveriş yaptı. Kargo firmasının çalışanı siparişleri ulaştıramayınca oyuncunun paylaşımına 'Ne zaman kargo bıraksam yoksun' yazdı. İkili mahkemelik oldu.

Magazin

05.03.2024, 07:28

Sosyal medya üzerinden alışveriş yapan Gonca Vuslateri'nin başı kargo çalışanı ile derde girdi. İddiaya göre siparişleri ulaştıramayan kurye, Gonca Vuslateri'nin Instagram'da yaptığı paylaşımının altına "Senin yüzünden epilepsi oldum. Ne zaman kargo bıraksam evde yoksun" yazdı.

Ekran görüntüsü alan oyuncu ise "İşte bir istismar.. Kimsiniz kardeşim kim" yazdı. Kargo çalışanı Barış D. ise "Neden yanlış anlıyorsun? Hayranınım. Niye altında bir şey arıyorsun? Mahkemede görüşeceğiz.. Beni ifşa edemezsin" diye mesaj yolladı. Ünlü oyuncu kurye hakkında şikayette bulundu.

"HAYRAN OLAMAZ MIYIZ?"

Vuslateri'nin menajerlik şirketi, sosyal medyadaki resmi hesabından Barış D. hakkında yasal süreç başlatılacağını duyurdu. Barış D. ise "İnsan bir ünlüye hayran olamaz mı? Madem sizi muhatap alıyor. Siz de benim avukatımla muhatap olacaksınız" ifadelerini yazdı.

HUZURU BOZMAKTAN İŞLEM YAPILDI

Ünlü oyuncu, Barış D. hakkında önleyici tedbir kararı çıkarttırdı. Gözaltına alınan kargo çalışanı, Beyoğlu Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği'ne getirildi ve "Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma" suçundan hakkında işlem yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading