Yandex Metrica

Gökhan Çıra ünlü fenomeni ifşa etti, ağzına geleni saydı! O sözler sosyal medyada olay yarattı

Gökhan Çıra ünlü fenomeni ifşa etti, ağzına geleni saydı! O sözler sosyal medyada olay yarattı

Selin Ciğerci ile geçtiğimiz aylarda ikinci kez boşanan Gökhan Çıra, mesajlarını ifşa eden Ayşe Badeye ateş püskürdü. Yazışmaların tamamını yayınlayan Çıra, küfürler savurdu.

Magazin

07.04.2024, 18:22

Fenomen Selin Ciğerci ile iki kez evlenip boşanan Gökhan Çıra, son günlerde ifşalarla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz aylarda tek celsede boşanan Çıra'nın mesajları fenomenler tarafından ifşa ediliyor. 

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"SELİN'DEN HER AYRILDIĞINDA BİZE YÜRÜYOR"

Eski futbolcu, son olarak sosyal medya fenomeni Ayşe Bade ile arasında yaşanan gerginlikle gündeme geldi.

Önce mesajları ifşa eden ve ardından silen Ayşe Bade, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Selin'den her ayrıldığında bana ve benim arkadaşlarıma aynı anda yürümesi bana normal gelmiyor. Siz ne düşünürsünüz bilemem, sonunda dayanamadım ifşa ettim, prim yapmak olsaydı niyetim kimler kimler var sizin 'ünlü' diye tabir ettiğiniz, benim münasebetimin olduğu" ifadelerini kullandı.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

MESAJLARI YAYINLAYIP ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Daha sonra mesajlaşmaların tamamını yayınlayan Çıra, "Aslında onun yazması ama gerizekalı ekran görüntüsü almayacağım sanıp mesajları silmesi.. Arkadaşlar bunlar böyle tam bir... Tövbe tövbe anladınız siz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading