Yandex Metrica

Gökhan Çıra rahat durmuyor! Selin'den sonra yeni aşkını bulmuştu, başka kadınla mesajları ifşa oldu

Gökhan Çıra rahat durmuyor! Selin'den sonra yeni aşkını bulmuştu, başka kadınla mesajları ifşa oldu

Selin Ciğerci ile boşandıktan sonra fenomen Sedef Bekiroğlu ile yeni bir aşka yelken açan Gökhan Çıra'nın başka bir kadına attığı mesajlar ifşa oldu. Nil Buse Yılmaz isimli kadın, Çıra'nın kendisine yazdığı 'Yanıma gelsene' mesajını yayınladı.

Magazin

07.04.2024, 11:32

Gökhan Çıra, katıldığı programda Selin Ciğerci'yi aldattığını, bu nedenle boşandıklarını itiraf etmişti. Ayrılıktan kısa bir süre sonra Sedef Bekiroğlu ile aşk yaşamaya başlayan Çıra, çok mutlu olduğunu dile getirmişti. 

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

MESAJLARI İFŞA EDİP ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Instagramda Nil Buse Yılmaz isimli bir fenomen, Çıra'nın kendisine attığı mesajları ifşa etti ve "Rahatlıkta Gökhan Çıra gibi olun" notunu yazdı. Mesajlarda eski futbolcunun genç kadını evine çağırdığı görüldü.

Buse Yılmaz'ın ise "Ben günübirlik bir kadın değilim. Sevgilin olmasına rağmen bu teklifi yapıyorsun çok itici" şeklinde verdiği cevap dikkat çekti. 

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"SELİN'İ ALDATMADIĞIN İNSAN KALMADI"

Daha sonra bir paylaşım daha yapan fenomen, şu ifadeleri kullandı:

Kızlar, sakın buna izin vermeyin. İsteyen istediği ile görüşebilir, yazabilir. Kimse buna bir şey diyemez ama sevgilin var be kardeşim. Kızı story atıp 'sevgilim' deyip üstüne bir de sürekli teklifler yapmazsın. Selin'i aldatmadığın insan kalmadı, kızcağız sonunda boşandı dayanamadı. Üstüne sevgilini paylaşıyorsun ve sosyal medyadan yazmadığın günübirlik kimse kalmadı.

Bir de üstüne çok rahat bir şekilde 'sevgilim var' diyorsun. Yazık biraz kendinizi yansıttığınız gibi olun. Ama suç sende değil buna izin veren Selin'de Sedef'te.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading