Yandex Metrica

Gökhan Çıra ifşa oldu, eski eşi Selin Ciğerci'den yorum gecikmedi! Öyle bir şey yazdı ki...

Gökhan Çıra ifşa oldu, eski eşi Selin Ciğerci'den yorum gecikmedi! Öyle bir şey yazdı ki...

Geçtiğimiz aylarda boşanan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, özel hayatlarıyla gündemden düşmüyor. Eski futbolcunun bir fenomene attığı mesajlar ifşa oldu. Selin Ciğerci'nin verdiği yanıt ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

23.01.2024, 19:54

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, geçtiğimiz aylarda ikinci kez boşanma kararı almıştı. Eski futbolcu, eşini aldattığını bu nedenle boşandıklarını itiraf etmişti. İki isim de ayrılığın ardından yeni aşka yelken açtı.

Gökhan Çıra, Sedef Bekiroğlu ile birlikteliklerini ilan etti. Ancak Çıra'nın başka bir fenomene attığı mesajlar ifşa oldu. Bu haber üzerine bir sosyal medya kullanıcısı "Selin ve Gökhan Barışır" yorumunda bulundu.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"BÜTÜN GEZEGENLER YER DEĞİŞTİRSE DE BARIŞMAM"

Bunu gören Selin Ciğerci ise "Bütün gezegenler yer değiştirse, Venüs Uranüs ile üst üste binse yine barışmam" dedi. Ünlü fenomenin o yorumu sosyal medyada gündem oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading