Yandex Metrica

Sitede Ara

Gökhan Çıra çocuğu mu oldu? Gökhan Çıra Sevgilisi kim, kimle evli?

Gökhan Çıra çocuğu mu oldu? Gökhan Çıra Sevgilisi kim, kimle evli?

Gözlerden uzak ilişki yaşadığı sevgilisiyle evlilik kararını duyuran Gökhan Çıra sosyal medya hesabından baba olduğunu sevdikleriyle paylaştı.Hayranları Gökhan Çıra'nın çocuğu oldu mu? Kiminle evli? gibi soruların cevaplarını araştırmaya başladı.

Magazin

16.03.2024, 11:59

Geçen yıl Selin Cigerci ikinci defa boşanma kararı alan Gökhan Çıra, bir süredir gizli tuttuğu kadınla aşk yaşıyor.Geçtğimiz günlerde parmağındaki yüzüğü paylaşıp evlilik kararını duyuran Çıra, baba olduğunu açıklyarak kafaları karıştırdı. Göhhan Çıra'nın sevgilisi kim? Çocuğu doğdu mu? Kiminle evli?

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

GÖKHAN ÇIRA'NIN ÇOCUĞU MU OLDU?


Sosyal Medya hesabından bebek ile beraber fotoğraf paylaşan Çıra,"Küçük dünyama hoş geldin prensesim. Ellerim ayaklarım titriyor. Seni çok seven bir baban var. Ben sana çok aşık oldum kızım. Hayatım, hayatına feda olsun. Hayırlı bir evlat olursun inşallah. Sağlıklı, huzurlu, mutlu büyüyelim canım kızım, hoş geldin. Dünyamı aydınlattığın için sana ayrıca teşekkür ederim kızım" İfaderini paylaştı.

İsmini sakladığı bir  kadınla aşk yaşayan Gökhan Çıra'nın 25 gün önce evlilik teklifi ettiği idda edildi. Önceki akşam sosyal medya hesabından sevgilisiyle yüzüklü ellerini paylaşarak evleneceğini duyuran Çıra, "Evet dedi" notunu yazdı. Çıra'nın parmağında da yüzüğün olması ikilinin nişanlandığı iddiasına akıllara getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading