Yandex Metrica

Gökçe Bahadır'ın düğün heyecanı! 'Yemek arasında gelinlik bakıyorum'

Gökçe Bahadır'ın düğün heyecanı! 'Yemek arasında gelinlik bakıyorum'

Gelecek hafta nikah masasına oturmaya hazırlanan Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy düğün hazırlıklarına devam ediyor. Güzel oyuncuyu düğün telaşı sardı.

Magazin

23.01.2024, 18:50

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin Azra'sı Gökçe Bahadır önceki gün Bebek'te bir kuaför salonunda görüntülendi. Oyuncu, kuaför çıkışında muhabirlerle sohbet etti.

HEM İŞ HEM DÜĞÜN HAZIRLIKLARI

"25 Şubat'ta düğünümüz var. Hazırlık yapıyoruz, çok heyecanlıyız. Malum işler güçler de var. Yoğun bir koşturmaca içine girdim" diyen güzel oyuncu, müstakbel eşi Emir Ersoy'dan özel bir teklif aldığı iddialarını doğruladı. Bahadır, "Evet, her şey gönlüme göre oldu, ancak adı üstünde; özel. 14 Şubat'ta sette çalışıyordum. Tabii ki bana sürpriz oldu." şeklinde konuştu.

Gelinliğiyle ilgili sorulara "Arkadaşlar gelinliğim bile hazır değil. Hala yemek arasında gelinlik bakıyorum. İnşallah beğendiğim bir şey giyeceğim" diyen Gökçe Bahadır, reklam yüzü olduğu takı firmasının kendisine özel tasarım takılar hediye edeceğini de doğruladı. Oyuncu, takılarda kendisinin dokunuşlarının olacağını söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading