Yandex Metrica

Gökçe Bahadır aradığı aşkı ünlü müzisyende buldu

Gökçe Bahadır aradığı aşkı ünlü müzisyende buldu

Hayat Bilgisi, Ufak Tefek Cinayetler, Yaprak Dökümü gibi dizilerle tanıdığımız Gökçe Bahadır, gönlünü müzisyen Emir Ersoy'a kaptırdı.

Magazin

08.02.2024, 23:56

Yunan işletmeci Yiannis Magnos ile ilişkisini noktaladıktan sonra adı eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile adı aşk dedikodularına karışan güzel oyuncu Gökçe Bahadır, aradığı mutluluğu sonunda buldu. Ünlü oyuncu, müzisyen Emir Ersoy ile aşk yaşamaya başladı. Ersoy'un "Sezenli Şarkılar" projesinde "Hepsi Senin Mi?" parçasında birlikte yer alan çiftin arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüştü.

Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy'un aşk yaşadığı iddiaları sonrası el ele oldukları iddia edilen bu fotoğraf sosyal medyada yayıldı. Bu görüntünün ortaya çıkmasının ardından, Gökçe Bahadır'ın Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı ve çok acılar çeken karakteri 'Leyla'ya itafen 'Leyla mutlu olsun artık' yorumları yapıldı.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

BİRLİKTE SAHNEYE ÇIKMIŞTI

8 Temmuz'da Emir Ersoy ile sahneye çıkan Gökçe Bahadır o anları Instagram hesabından paylaşarak şunları yazmıştı: "Güzel insanlarla birlikte olunca yaptığım iş böyle karelerle bitiyor işte. Hiç sevmem şarkı söylemeyi bilirsiniz. Uzun zaman sonra yan yana şarkı söylemek sahnede olmak nasıl iyi geldi. Herkese teşekkür ederim. Başta Emir Ersoy ve tabii ki tüm ekip."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading