Yandex Metrica

Gizli aşk belgelendi! Sibel Can ve Emir Sarıgül fena yakalandı

Gizli aşk belgelendi! Sibel Can ve Emir Sarıgül fena yakalandı

Şarkıcı Sibel Can ve Emir Sarıgül'ün birlikte olduğu konuşuluyordu. İkilinin arasındaki gizli aşk bir kez daha belgelendi.

Magazin

23.01.2024, 18:11

Sibel Can ve Mustafa Sarıgül'ün oğlu iş adamı Emir Sarıgül, geçen mayıs ayında birlikte tekne tatilinde görüntülenmişti. İkilinin fotoğrafları magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti. 6 yıldır gözlerden uzak birliktelik yaşayan çift, aylar sonra bir kez daha kameralara yakalandı.

TV100'ün haberine göre, Sibel Can ve Emir Sarıgül aynı araçla İstanbul Bebek'te bir restorana gitti. Arkadaşlarıyla bir araya gelen çift yemek yedi. Şarkıcının keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.

İkili, Bodrum'da görüntülenmelerinin ardından çıkan aşk haberlerini yalanlamıştı.

"HUZUR VE ŞEFKAT BULUYORUM"

Emir Sarıgül, yıllar önce sevgilisi Sibel Can'la ilgili "Onda huzur ve şefkat buluyorum." demişti. 40 yaşındaki Emir Sarıgül ile Sibel Can arasında 11 yaş fark bulunuyor.

"YANINDA BAŞKA KADINLAR GÖREBİLİRSİNİZ"

Ortaya çıkan görüntülerin ardından gözler Buket Aydın'a çevrildi. Aydın, eski sevgilisi Emir Sarıgül'ün görüntülerinin hatırlatılması üzerine şöyle konuşmuştu:

"Ben bu konunun içinden çıkmak istedim. Mart sonunda Emir Bey ile ilişkimi kariyerime zarar verdiği için noktaladım. Emir Bey'in bana yaptığı evlilik teklifi onun yaptığı bir harekettir. Yaz yeni başlıyor. Bu beyefendinin yanında başka kadınlar görebilirsiniz. Emir Bey'in evlenme teklifini kabul etmedim, etmeyeceğim. Çocukları hürmetine daha fazla konuşmuyorum. Beni bu haberlerin içinden çekin."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading