Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gibi dizisinin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç'ın sevgilisi Mucize Doktor'un yıldızı çıktı! Güzelliğiyle büyülüyor

Gibi dizisinin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç'ın sevgilisi Mucize Doktor'un yıldızı çıktı! Güzelliğiyle büyülüyor

Gibi dizisinde canlandırdığı İlkkan karakteriyle dikkat çeken Kıvanç Kılınç, oyunculuk performansıyla beğeni topluyor. Başarılı oyuncunun 4 yıllık aşkını görenler şoke oldu. O isim hepimizin yakından tanıdığı bir oyuncu çıktı. İşte Kıvanç Kılınç'ın güzeller güzeli sevgilisi...

Magazin

26.03.2024, 21:04

Acun ılıcalı'nın dijital platformu Exxen'de en çok ses getiren yapım 'Gibi' dizisi oldu. Ömer Sinir'in yönettiği, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin senaryosunu kaleme aldığı dizi absürt komedi türünün en sevilen yapımlarından biri olmayı başardı.

İlk bölümü 1 Ocak 2021'de yayınlanan dizi, Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç'ın uyumu ve sıra dışı esprileriyle son günlerin en popüler yapımlarından biri oldu. Dizide İlkkan karakterine hayat veren Kıvanç Kılınç özel hayatıyla da merak ediliyor. 

SEVGİLİSİ DE ÜNLÜ OYUNCU ÇIKTI

Oyuncunun sevgilisini öğrenenler şaşkınlığını gizleyemedi. İlişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Kılınç'ın sevgilisi de kendisi gibi oyuncu çıktı. Kılınç, Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterini canlandıran Sinem Ünsal ile aşk yaşıyor. Ünsal son olarak Fox TV'nin Elbet Bir Gün dizisinde rol almıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading