Yandex Metrica

Gergin tavırlarıyla tepki çekmişti! Masterchef Burak Kaya'nın eski sevgilisinden şoke eden şiddet iddiası! 'Boğazımı sıkıp...'

Gergin tavırlarıyla tepki çekmişti! Masterchef Burak Kaya'nın eski sevgilisinden şoke eden şiddet iddiası! 'Boğazımı sıkıp...'

Masterchef'te yarışma heyecanı devam ederken, zaman zaman gergin anlar da yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Burak Kaya ile Gamze arasında yaşanan tartışma büyük tepki çekmişti. Burak Kaya hakkında şoke eden iddialar ortaya atıldı.

Magazin

08.02.2024, 16:53

Masterchef'te yarışmacılar hedeflerine ulaşmak için büyük mücadele veriyor. Bazı yarışmacılar yetenekleriyle ön plana çıkarken, bazı isimler ise yarışmadaki tavırlarıyla gündeme geliyor. Ana kadro yarışmacılarından Burak Kaya, geçtiğimiz günlerde Gamze ile bir tartışma yaşamış ve şefler tarafından sert şekilde uyarılmıştı.

Gergin tavırlarıyla sosyal medyada da tepki çeken Burak Kaya hakkında ortaya çıkan detaylar sosyal medyada gündem oldu. Ata Benli, Burak Kaya'nın eski sevgilisinin kendisine ulaştığını iddia ederek bazı telefon konuşmalarını yayınladı.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"GÖRÜNENİN ARKASINDA BAŞKA BİR GERÇEK VAR"

Burak Kaya'nın eski sevgilisi, "Bana o.. diyordu bak kelimesi kelimesine. Ayna bağımlısı, kendisini aynadan alamaz. Böylelerinin televizyonda olmaması lazım. Okuyorum hakkındaki yorumları işte 'çok yakışıklı, çok yetenekli' diye. Ama görünenin arkasında böyle bir gerçek var." ifadelerini kullandı.

Ayrıca eski sevgili olduğunu iddia eden kişi, Burak Kaya'nın kendisinin boğazını sıkıp şiddet uyguladığını, Kaya'yı ailesine şikayet ettiğini belirtirken, çareyi adresini değiştirmekte bulduğunu söyledi. 

O iddialar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading