Yandex Metrica

Gerard Pique'nin ihanetiyle sarsılmıştı! Shakira'dan intikam gibi hamle! Real Madrid yıldızıyla aşk yaşıyor

Gerard Pique'nin ihanetiyle sarsılmıştı! Shakira'dan intikam gibi hamle! Real Madrid yıldızıyla aşk yaşıyor

Barcelona'da forma giyen Pique ile Shakira, 12 yıllık birlikteliklerini sonlandırmıştı. Shakira'nın Real Madrid'in yıldız oyuncusuyla birlikte olduğu öne sürüldü.

Magazin

26.03.2024, 20:51

Barcelona'nın yıldız oyuncusu Gerard Pique ve dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, yollarını ayırdıklarını açıklamıştı. Şarkıcının ihanete uğraması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Zor günlerini geride bırakmaya çalışan Shakira'nın bir başka yıldız futbolcuyla yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

TNG News'in haberine göre, Shakira, Iker Casillas ile aşk yaşamaya başladı. Sosyal medyayı son dönemde aktif kullanan Casillas'ın Shakira'yı Instagram'da takibe alması iddiaların doğru olduğunu düşündürdü. 

Shakira'nın Casillas'ı henüz takip etmemesi dikkat çekti. İki ünlü isimden de iddialara ilişkin bir açıklama gelmedi.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"HAYATIMIN EN KARANLIK DÖNEMİ"

Geçtiğimiz günlerde ayrılık hakkında ilk kez konuşan Shakira, şöyle dedi:

Çocuklarımı bu durumdan korumaya çalıştım. Çünkü onlar hayattaki en önemli varlıklarım. Okulda arkadaşlarından bir şey duyar, internette kötü habere rastlarlar ve bundan etkilenirler. Bazen bana yaşadıklarım kötü bir rüya gibi geliyor ve bir yerde uyanacağım. Ancak hayır, bu gerçek. Muhtemelen hayatımın en karanlık dönemi.

Pique futbol oynamak ve şampiyonluklar kazanmak istiyordu. Onu desteklemek zorundaydım. Sırf onun için, aşk için bu fedakarlığı yaptım. Birinin bunu yapması gerekiyordu. Kariyerimi ikinci plana attım onun için.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading