Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin senaristi Gani Müjde'den şoke eden itiraf! 'Herkesi öldüreceğim'

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin senaristi Gani Müjde'den şoke eden itiraf! 'Herkesi öldüreceğim'

Şimdilerde Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin senaryosunu kaleme alan Gani Müjde'den sosyal medyada yaptığı canlı yayında bir itiraf geldi. Müjde, dizide karakterlerden birini öldürmeye karar verdiğini ancak ertelediğini açıkladı.

Magazin

23.02.2024, 06:49

Show TV'de ekrana gelen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 21 Temmuz tarihinde yayın hayatına başladı. Başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan gibi isimlerin bir araya geldiği dizi büyük ilgi gördü. 

Dizinin senaryosunu kaleme alan Gani Müjde'den çok konuşulacak bir itiraf geldi. Sosyal medya hesabından canlı yayın açan Müjde, bir karakteri öldürmeye karar verdiğini ancak yapım şirketinden gelen istek doğrultusunda ertelediğini açıkladı.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

"YAKINDA ÖLDÜRMEYE BAŞLAYACAĞIM"

Ünlü senarist şu ifadeleri kullandı:

"Ben çok büyük finallerle bitiriyorum. Herkesi öldüreceğim diyorum mesela. Sette de söylüyorum bunu. Her gelen oyuncuya 'Geliyorsun ama ben buradan 5 sene ekmek yerim diye düşünme. 4 hafta sonra ölebilirsin.' Başlayacağım yakında öldürmeye. Birini öldürmüştüm ama dirilttiler. Kanal 'Bu çok iyi bir karakter, öldürme bunu biraz daha yaşat dediler'. Yeniden yaptığımız toplantıda biraz daha sürdüreceğiz hayatını."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading