Yandex Metrica

Sitede Ara

Gecenin Ucunda'nın yıldızlarının romantik anları! Kadir Doğulu, Neslihan Atagül'e övgüler yağdırdı: Varoluş sebebim

Gecenin Ucunda'nın yıldızlarının romantik anları! Kadir Doğulu, Neslihan Atagül'e övgüler yağdırdı: Varoluş sebebim

Gecenin Ucunda dizisinin başrollerinde yıllar sonra yeniden bir araya gelen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, sanat dünyasının sevilen çiftleri arasında yer alıyor. Kadir Doğulu'dan eşiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi.

Magazin

23.01.2024, 20:06

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, 2016 yılında aşklarını nikahla taçlandırma kararı almıştı. Mutlu evlilikleriyle örnek çiftler arasında gösterilen ikili, şimdilerde Star TV ekranlarda Gecenin Ucunda dizisinde başrolleri paylaşıyor. 

Ünlü çift, bir derginin düzenlediği geceye katıldı. Birçok ünlü ismin de yer aldığı gecede keyifli anlar yaşandı. Basın mensuplarıyla sohbet eden Neslihan Atagül, dijital bir platform için çektiği 'Ah Belinda' filminden bahsetti. 

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

AH BELİNDA FİLMİNİN ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI

Atagül, "Çekimler tamamlandı. Ne zaman çıkacağı konusunda ben bilgi veremiyorum. Ama aşırı heyecanlıyım, benim için çok büyük gurur. Bakalım ben de heyecanla bekliyorum. Çok çabaladık. Elimizden gelenin en iyisini yaptık, umarım sizlerde çok beğenirsiniz" dedi.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"NESLİHAN İLHAM KAYNAĞIM"

Gazetecilerin, ikilinin birbirine aşkla baktıklarını söylemesi üzerine Kadir Doğulu, "Neslihan benim varoluş sebebim. Onun içinde yananı ve arzu ettiğini göstermeye çalışması benim hayat gayem oldu. Umarım bu herkes tarafından fark edilir" dedi. İlerde bir şiir kitabı yazmak isteyip istemediği sorusuna ise "Neslihan yazdırmaya devam ederse olur. Çünkü o benim ilham kaynağım" diye yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading