Yandex Metrica
SON DAKİKA
Furkan Kızılay Survivor'a veda etti, Acun Ilıcalı'dan sürpriz teklif geldi

Furkan Kızılay Survivor'a veda etti, Acun Ilıcalı'dan sürpriz teklif geldi

Survivor All Star'ın dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. SMS oylamasında en az oyu alan Furkan Kızılay, yarışmaya veda etti. Acun Ilıcalı ise ünlü oyuncuya sürpriz bir teklifte bulundu.

Magazin

13.02.2024, 17:15

TV8'de yayınlanan Survivor All Star'da yarışma heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Program dün akşam 20. bölümüyle ekrana geldi. Geçtiğimiz hafta Aycan Yanaç'ın yarışmadan ayrılması nedeniyle eleme yapılmamıştı. Bu hafta 8 yarışmacı eleme potasına girdi.

"BAZI HAYALLER YARIM KALIR"

Barış, Birsen, Mert, Evrim, Gizem, Furkan, Bora ve Sercan arasında SMS oylaması yapıldı . Sekiz yarışmacı arasında elenen isim ünlüler takımından Furkan Kızılay oldu. Adaya veda etmesi nedeniyle büyük üzüntü yaşayan Furkan, "Bazı hayaller yarım kalır ve kaldı. Burada büyük imtihanlardan geçtim ama buraya kadarmış. Arkadaşlarımı tanıdığıma çok mutlu oldum" dedi.

ACUN ILICALI'DAN SÜRPRİZ TEKLİF

Furkan'ın elenmesi sonrası konuşma yapan Acun Ilıcalı, "Daha ileri gideceğini düşünüyorduk ancak haftalık olaylar Survivor'da her şeyi değiştirebiliyor. İddialı yarışmacılar zayıf yerde yakalandıkları zaman seyirciden bazen destek alamayabiliyorlar. Karakterin için sanat dünyasının en efendi ve değerli isimlerinden birisin" ifadelerini kullandı.

Furkan'ı yeniden Survivor'a davet eden Ilıcalı, "Eğer kabul edersen bundan sonra yapacağımız All Star'ın ilk yarışmacısı sen olacaksın" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading