Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fulya Zenginer'den bebek müjdesi! Hamile olduğunu açıkladı

Fulya Zenginer'den bebek müjdesi! Hamile olduğunu açıkladı

2019 yılında Kuntay Tarık Evren ile dünyaevine giren oyuncu Fulya Zenginer, sosyal medya hesabından hamile olduğunu duyurdu.

Magazin

28.02.2024, 08:00

Oyuncu Fulya Zenginer, sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. Zenginer, takipçilerine bebek müjdesi verdi. 2019 yılında Kuntay Tarık Evren ile evlenen oyuncu, haberi Instagram hesabından duyurdu.

Oyuncu paylaşımında "Ailenin yeni üyesi yükleniyor...Uzun zamandır fotoğraflarımda tek başıma değildim ve bunu sizinle paylaşmak için kendisinin biraz daha büyümesini bekliyordum. Çok mutluyum , çok heyacanlıyım ,içimde kalbinin attığını öğrendiğimden beri hayat çok beklenmedik ve çok güzel." ifadelerini kullandı.

"KENDİMİ BAŞKA GÖSTERME KAYGIM YOK"

Oyuncu, Instagramda paylaştığı bir fotoğrafı sonrası takipçilerinin "Bacağın kalın görünüyor" yorumlarına yanıt vermişti. Zenginer, şu an 52 kilo olduğunu belirterek 47 kilo olduğu bir fotoğrafı yayınlayıp, "O zaman öyle bir çabam ve motivasyonum vardı ama şu an yok" yazmıştı.

Spor yapmayı ihmal etmediğini belirten oyuncu, "Kendimi fotoşoplayıp size başka göstermek gibi bir kaygım yok. Benim olayım pahalı olmayan kıyafetleri güzel kombinlemek" ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading