Yandex Metrica

Fettah Can Aleyna Tilki'yi yerden yere vurdu! Ortalığı karıştıracak sözler

Fettah Can Aleyna Tilki'yi yerden yere vurdu! Ortalığı karıştıracak sözler

Ünlü şarkıcı Fettah Can, geçtiğimiz gün Arnavutköy'de bir kafede görüntülendi. Can, son dönemde paylaşımlarıyla dikkat çeken Aleyna Tilki'yi sert sözlerle eleştirdi.

Magazin

23.01.2024, 19:51

Mandalinalar, Bu Aşkın Katili Sensin, Boş Bardak gibi şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Fettah Can, önceki gün Arnavutköy'de bir kafede görüntülendi. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden ünlü şarkıcı, müzik dünyasının ünlü isimlerini eleştirdi. 

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"ANİ GELEN ŞÖHRETLE SAÇMALIYORLAR"

Can, "Sanatçı hep muhalif olmak zorunda mı? Çevremizde 'sanatçı hep karşı gelmeli' diye bir algı var, ben onu doğru bulmuyorum. Bu işi yapabilmek için kültürünü almak lazım, sahne tozunu yutmak lazım. Ani gelen şan ve şöhret sonrası saçmalıyorlar..." diye konuştu.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"KONUŞULMAK İÇİN TWEET ATMIYORUM"

Son dönemde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla konuşulan Aleyna Tilki'yi hedef alan Fettah Can, adeta genç popçuyu yerden yere vurdu. Aleyna Tilki'yi bu duruma örnek gösteren ünlü isim, "Ben göz önünde olmak yada çok konuşulmak için tweetler atmıyorum ya da değişik pozlar paylaşmıyorum. Hep muhalif olacakmışım zorunluluğu da hissetmiyorum kendimde, herkes gibi sıradan yaşamayı tercih ediyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading