Yandex Metrica
SON DAKİKA
Feryal Gülman ve Kemal Gülman'ın boşanma davasında rekor tazminat!

Feryal Gülman ve Kemal Gülman'ın boşanma davasında rekor tazminat!

Feryal Gülman'ın Kemal Gülman'a zina nedeniyle açtığı boşanma davası 8 yılın ardından sonuçlandı. Mahkeme Kemal Gülman'ın tazminat ödemesine hükmetti.

Magazin

23.01.2024, 18:19

Feryal Gülman, 27 yıllık eşi Kemal Gülman'a 8 yıl önce boşanma davası açmıştı. Eşinin kendisini 22 yaş küçük bir kızla aldattığını söyleyen Gülman, Kemal Gülman'dan 200 milyon TL tazminat ve aylık 225 bin TL nafaka talep etmişti.

Kemal Gülman ise eşinin bu süreçte basına yaptığı konuşmalar ve kötü muamele nedeniyle ağır kusurlu sayılmasını isteyip 500 bin liralık karşı boşanma davası açmıştı. Kemal Gülman, başka bir kadınla aşk yaşadığı iddialarını reddederken, mahkeme çifti eşit derecede kusurlu bularak nafaka ve tazminat taleplerini geri çevirip boşanmalarına karar vermişti.

Dosya çiftin itirazının ardından Yargıtay'a taşınmış, Yargıtay da mahkeme kararını çelişkili bularak davayı bozmuştu.

60 MİLYON LİRA TAZMİNAT

İstanbul Aile Mahkemesi'nde yeniden görülen davanın karar duruşmasına Gülman çifti katılmadı. Gizli görülen duruşmada iki tarafı da avukatları temsil etti. Zina nedeniyle açılan boşanma davası karara bağlandı ve mahkeme Feryal Gülman'ı haklı buldu. Kemal Gülman'ın 30 milyon lira maddi, 30 milyon lira da manevi tazminat ödemesine hükmedildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading