Yandex Metrica

Ferdi Özbeğen'in yeğeni bıçaklanarak öldürüldü: Oğlu gözaltında

Ferdi Özbeğen'in yeğeni bıçaklanarak öldürüldü: Oğlu gözaltında

Sanatçı Ferdi Özbeğen'in yeğeni Hakan Özbeğen evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Özbeğen'in oğlu ve eşi olayla ilgili gözaltına alındı.

Magazin

23.01.2024, 18:18

Şarkıcı Ferdi Özbeğen'in yeğeni Hakan Özbeğen evinde bıçaklanarak öldürüldü. Özbeğen'in cesedi başında kavga ederken bulundukları iddia edilen Çağatay Özbeğen ile Ferit A. ve eşi Nihan A. gözaltına alındı. Şüpheliler cinayetle ilgili birbirini suçladı. Özbeğen'in gözaltındaki çiftin kızlarıyla bir süredir birlikte olduğu öne sürüldü.

Balıkesir'in Hamidiye Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, sesi duyanların polis ekiplerine ihbar etmesi üzerine adrese ekipler sevkedildi. Polis, Hakan Özbeğen'i evde kanlar içinde yatarken buldu. Sağlık ekipleri Özbeğen'in hayatını kaybettiğini belirledi.

OĞLU GÖZALTINDA

Polis, cesedin başında kavga ederken bulduğu Ferit A. ve eşi Nihan A. ile elinde bıçak olan oğlu Çağatay Özbeğen'i gözaltına aldı. Çağatay Özbeğen ilk ifadesinde Ferit A.'nın babasını bıçaklamasını önlemeye çalıştığını, bu nedenle elinde bıçak olduğunu söyledi. Ferit A. ve Nihan A. ise cinayeti Çağatay Özbeğen'in işlediğini öne sürdü. Hakan Özbeğen'in gözaltındaki çiftin kızları İ.A. ile bir süredir ilişkisi olduğu iddia edildi.

Hakan Özbeğen'in cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Edremit Devlet Hastanesine getirildi. Özbeğen'in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Polisin olaya ilişkin soruşturması sürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading