Yandex Metrica

Ferah Zeydan'dan şaşırtan itiraf: Sanat için sevgilimi aldattım

Ferah Zeydan'dan şaşırtan itiraf: Sanat için sevgilimi aldattım

Şarkıcı Ferah Zeydan, konuk olduğu 2. Sayfa programında yaptığı itirafla gündeme geldi. Zeydan, 'Sanat için 5 yıllık ilişkimi bitirdim' dedi.

Magazin

13.03.2024, 13:16

Katıldığı ses yarışmasıyla şöhreti yakalayan Ferah Zeydan, Sinan Akçıl ile birlikte seslendirdiği "Şarttır şarttır" parçasıyla adını geniş kitlelere duyurmuştu. Zeydan, TV8'de ekrana gelen 2. Sayfa programına konuk oldu. Şarkıcının aldatma itirafı magazin gündemine bomba gibi düştü.

"TERTEMİZ İLİŞKİMİ KİRLETTİM"

Zeydan, 'Yanlışız Seninle' isimli şarkısını okumak için stüdyoya gittiğini fakat duyguya giremediğini bu nedenle sevgilisini aldattığını açıkladı.

Sanat için her şeyi yapabileceğini söyleyen 27 yaşındaki müzisyen, "Şarkıyı istediğim gibi okuyamadım. O anda telefonumda bir alternatif yarattım kendime ve başkasıyla konuştum. Yedi yıl önce oldu bu olay. Orda ilk kez tertemiz ilişkimi kirlettim. Sonra stüdyoya girdim ve şarkıyı ağlayarak okudum" dedi.

"MUTLU OLUNCA İŞİMİ YAPAMIYORUM"

"Mutlu olduğumda işimi yapamıyorum. Ben genelde hüzünlü şarkıları o duyguyla okumayı seviyorum. Bununla ilgili hayatımda entrikalar yaratmaya başladım. Çünkü acı çektiğim zaman mutlu oluyorum." diyen Zeydan, bunun kendisine iş hayatında başarı getirdiğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading