Yandex Metrica

Feci kazada ağır yaralanmıştı! Sergen Deveci hasta yatağından paylaştı! Sağlık durumunu böyle anlattı

Feci kazada ağır yaralanmıştı! Sergen Deveci hasta yatağından paylaştı! Sağlık durumunu böyle anlattı

'Baş Belası' ekibini taşıyan minibüsün tırla çarpışması sonucu feci kaza meydana gelmiş, 3 kişi hayatını kaybetmişti. Sergen Deveci ise ağır yaralanmıştı. Geçtiğimiz gün operasyon geçiren oyuncu, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin

23.01.2024, 20:06

Baş Belası ekibi, tiyatro oyunu turnesi için yolculuk yaptıkları sırada Amasya'nın Merzifon ilçesinde kaza geçirmişti. Ekibi taşıyan minibüsün tıra arkadan çarpmasıyla meydana gelen kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştı. 

Kazada ağır yaralanan Sergen Deveci, ambulans uçakla İstanbul'a getirilmiş ve tedavisine devam edilmişti. Önceki gün operasyon geçiren oyuncu, hasta yatağından yaptığı paylaşımda sağlık durumuna ilişkin bilgileri paylaştı. 

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"HABERLERİN AKSİNE GAYET İYİYİM"

Deveci, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bazı haberlerin önüne geçmek ya da durdurmak için paylaşım yapmak zorundayım. Şu süreçte birlikte yollardan geçtiğimiz arkadaşlarımızı kaybetmenin acısını hissediyorum sadece. Haberlerin aksine gayet iyiyim, hissediyorum, yemek yiyorum ve tepki veriyorum. Gündemi bu şekilde meşgul ederek size zarar vermek istemiyorum.

Sevginizi kısacık sürede gayet derinden hissettim. 2. Baharımın geriye kalan kısmında hep buna, bu sevgiye layık olmaya çalışacağım. Kaybettiğimiz canlarımıza, arkadaşlarımıza, dostlarıma Allah'tan rahmet diliyorum. Sağlıklı günlerde görüşmemiz dileklerimle lütfen benim için endişelenmeyin"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading