Yandex Metrica

Fatoş Yelliler ile aldatmıştı! Gülşah Saraçoğlu ve Gökhan Göz yeniden barıştı! Fena halde yakalandılar

Fatoş Yelliler ile aldatmıştı! Gülşah Saraçoğlu ve Gökhan Göz yeniden barıştı! Fena halde yakalandılar

Gökhan Göz, modacı Gülşah Saraçoğlu'nu Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ile aldatmıştı. Olaylı şekilde ayrılan Gökhan Göz ve Gülşah Saraçoğlu bir barda dudak dudağa görüntülendi.

Magazin

10.02.2024, 19:40

Gökhan Göz, yine aşk hayatıyla gündeme geldi. Göz, ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nu Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ile aldatmıştı. İkili, birbirlerine küfür yağdırmış ve olaylı şekilde ayrılmıştı. Gökhan Göz ve Gülşah Saraçoğlu cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. 

Ünlü modacı ve Gökhan Göz, yeniden bir araya geldi. Şile'de bir barda objektiflere yansıyan Saraçoğlu ve Göz'ün samimi halleri dikkatlerden kaçmadı. İkilinin bir ara dudak dudağa pozlar vermesi ağızları açık bıraktı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

YASAK AŞK İDDİALARINI DOĞRULAMIŞTI

Gülşah Saraçoğlu, ayrılığın ardından yaptığı açıklamada "Son derece utanarak ve sıkılarak bu açıklamayı yapıyorum... "Skandal yasak aşk" iddiaları doğrudur. Bu ilişkide bir kamuflaj ve bir kalkan olarak kullanıldım, aldatıldım. Evlilik teklifi almışken ve de bu gerçekleşecekken inandığım, güvendiğim adamın maalesef ki bu ilişkisini ve detaylarını öğrenmiş bulunmaktayım." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading