Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fatma Girik öldürüldü mü? Kardeşi Günay Girik'ten şoke eden açıklama 'Cinayete kurban gitti'

Fatma Girik öldürüldü mü? Kardeşi Günay Girik'ten şoke eden açıklama 'Cinayete kurban gitti'

Oyuncu Fatma Girik, geçtiğimiz hafta koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmişti. Usta ismin kardeşi Günay Girik, ablasının cinayete kurban gittiğini iddia etti.

Magazin

23.01.2024, 18:44

Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik, geçtiğimiz hafta Covid-19'a bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayata veda etmişti. Kardeşi Günay Girik, ablasının tedavi olduğu hastanenin ihmali olduğunu iddia ederek, 'Bulaşıcı hastalıklar ile işlenebilecek suçlar kapsamında taksirle ölüme sebebiyet vermekten' suç duyurusunda bulundu.

Magazin Burada'ya açıklamalarda bulunan Günay Girik, "Bir şekilde ihmalden ötürü ölümüne sebebiyet verdiler. Şüphelerim vardı bunu belirtmiştim, bu şüpheler de kesinleşti gibi. Avukatım gereken suç duyurusunda bulundu." dedi.

"GÖZ GÖRE GÖRE CİNAYET"

"Ablam ölümcül hasta değildi" diyen Günay Girik, "Göz göre göre cinayet. İhmalin nereden kaynaklandığını çözdük. Şüphelendiğim için bu işin üzerine düştüm. Ben yıkıldım." diye konuştu.

"PARA YÜZÜNDEN PCR TESTİ YAPTIRMAMIŞLAR"

Fatma Girik'in bakıcısının hasta olduğunu belirtmesine rağmen hastane yönetiminin oyuncunun yanına girmesini engellemediğini aktardı. Yeğeni Ahu Turanlı'nın ise test için bin TL istenmesi nedeniyle testi yaptırmadığını belirtti. Girik, "Yeğenim orada beklerken kadın geliyor kapıda 'ben girmeyeyim, burnum akıyor, öksürüyorum test yaptıralım' diyor. Sen bin lira diye testi yaptırmıyorsun. Cebindeki Fatma Girik'in kredi kartı. Bu işin üzerine gidilmesini, aydınlatılmasını istiyorum. Halka mal olmuş bir sanatçı, bin lira yüzünden mi öldü ben bilmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading