Yandex Metrica

Fatma Girik'in ölümüne ilişkin korkunç iddia! Kardeşinden Türkiye'yi ayağa kaldıracak sözler

Fatma Girik'in ölümüne ilişkin korkunç iddia! Kardeşinden Türkiye'yi ayağa kaldıracak sözler

Türk sinemasının usta oyuncusu 79 yaşındaki Fatma Girik, bu sabah hayatını kaybetti. Kovid 19’a bağlı zatürre tedavisi gören Fatma Girik'in çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybettiği açıklandı. Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik ise, 'Ablam hastaneye geldiğinde Covid-19 değildi.' dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:42

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, bu sabah vefat etti. Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve yaklaşık altı ay önce tedavi için İstanbul'a gelen Türk sinemasının ünlü yıldızı Fatma Girik bu sabah hayatını kaybetti. Yaklaşık 10 gündür özel bir hastanede Covid-19'a bağlı viral pnömoni (zatürre) tedavisi gören Girik, gelişen çoklu organ yetmezliği sonucu 79 yaşında yaşamını yitirdi. Usta sanatçı, yarın 11.00'de Cemal Reşit Rey'de düzenlenecek törenle anılacak. Fatma Girik'in cenazesi, Teşvikiye Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Bodrum'a gönderilecek. Ünlü sanatçı, vasiyeti gereği 2015 yılında yaşamını yitiren 56 yıllık hayat arkadaşı Memduh Ün'ün yanına defnedilecek.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

'HASTANEMİZE SON YATIŞI YAKLAŞIK 10 GÜN ÖNCE OLDU'

Prof. Dr. Simru Tuğrul yaptığı açıklamada, “Fatma Girik'in son olarak zatürre ve solunum yetmezliğine bağlı olarak hastanemize yatışı gerçekleştirildi. Yapılan tetkiklerde Covid-19'a bağlı bir viral enfeksiyon olduğu görüldü. Bu nedenle yoğun bakımda takip ve tedavisine başladık. Ancak yapılan tedavilere rağmen kendisinde çoklu organ yetmezliği gelişti. Bu sabah karşı yapılan tüm müdahalelere rağmen sabah saat 7 civarında hakkı rahmetine kavuştu. Kendisi biz çok severdik ve hastanede yattığı süreçlerde de şahsen tanıma fırsatı bulduk. Çok değerli bir insandı, çok pozitifti, espri anlayışı müthişti. Kendisini çok seviyorduk. Kendisinin ara ara zatürre enfeksiyonları oluyordu. Hastanemizde bir yattı ve çıktı. Fatma Girik zaten bir süre bodrumdaydı. Ancak hastanemize son yatışı yaklaşık 10 gün önce. Zaten kendisi çeşitli hastalıklar nedeniyle kısmen solunum cihazı destekli geceler geçiriyordu. Aynı zamanda gündüzde oksijen desteği alıyordu" ifadelerini kullandı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

'ABLAM HASTANEYE GELDİĞİNDE COVİD-19 DEĞİLDİ'

Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik ise, “Ablam hastaneye geldiğinde Covid-19 değildi. Ablam hastaneye geldiğinde yürüme ve konuşma zorluğu çekiyordu. Saat 7 gibi ablamın vefat ettiğini öğrendim. Yollarda kardan dolayı kötü olunca anca gelebildim. Ablamı en son 20 gün önce Bodrum'da gördüm" diye konuştu.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

'İYİLEŞİP BODRUM'A DÖNMEK İSTİYORDU'

Hastaneye gelen Fatma Girik'in yeğeni Ahu Turanlı, "İyileşip bodruma dönmek istiyordu. Maalesef şimdi cenazesini Bodrum'a götüreceğim. Çok üzgünüz. Açıkçası ben annemi kaybettim. Ana Türkiye büyük bir değerini kaybetti. Hepimizin başı sağ olsun. 6 aydır solunum sıkıntısı başlamıştı. Maalesef bugün saat 06.00 civarında vefat etti. İki haftadır bu hastanede yatıyordu. Son 2-3 gün yoğun bakıma aldılar. Solunumunda güçlük olduğu için konuşmada da zorluk çekiyordu. Başka bir sıkıntısı yoktu" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading