Yandex Metrica

Fatma Girik'in ölümünden sonra aile birbirine girdi! Miras krizi ortalığı karıştırdı 'Akıl sağlığı yerinde değildi'

Fatma Girik'in ölümünden sonra aile birbirine girdi! Miras krizi ortalığı karıştırdı 'Akıl sağlığı yerinde değildi'

Ocak ayında hayatını kaybeden Fatma Girik'in ailesi miras kavgasına girdi. Vasiyetnameye itiraz eden kardeşi Günay Girik, 30 milyonluk villanın satışına ve bankadaki paraya tedbir konulmasını istedi.

Magazin

23.01.2024, 19:30

'Yeşilçam'ın 4 yapraklı yoncası'ndan biri olan Fatma Girik, 24 Ocak'ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Oyuncu, mirasının büyük bir kısmını yeğeni Fatma Ahu Turanlı'ya bırakmıştı. Usta sanatçının geçtiğimiz ay açıklanan vasiyetnamesinin ardından mirasçıları birbirine girdi.

"VASİYETNAME BASKI ALTINDA HAZIRLANDI"

Kardeşi Günay Girik mahkemeye başvuruda bulunarak ablası Fatma Girik'in akıl sağlığının yerinde olmadığını, vasiyetnamenin baskı altında ve sağlıksız koşullarda hazırlandığını öne sürdü. 

Günay Girik, annesi Münevver Ukav ve kendisinin miras dışı bırakıldığını dile getirirken "Mirasın büyük bölümünün yeğeni Fatma Ahu Turanlı'ya ve ablası Müesser Girik'e bırakıldı. Ancak vasiyetname hazırlanırken ablamın akıl sağlığı yerinde değildi. Buna hizmetlisi Dursune Yılmaz ve 4 yakını daha tanıktı. Biz de duruma itiraz ettik" ifadelerini kullandı.

Günay Girik, Bodrum'daki 30 milyonluk denize sıfır villanın satışına tedbir konulmasını, bankadaki paranın bloke edilmesini istedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading