• G.ALTIN

    4.345,98

  • DOLAR

    39,2169

  • EURO

    45,2700

  • BIST 100

    9.311,88

  • BITCOIN

    $104.979

Fatma D. tarafından babalık davası açılmıştı! Hacı Sabancı hakkında flaş gelişme

Fatma D. tarafından babalık davası açılmıştı! Hacı Sabancı hakkında flaş gelişme

2021 yılında Nazlı Kayı ile evlenen Hacı Sabancı’ya yönelik açılan babalık davasında mahkeme ara kararı açıklandı. İş insanı DNA testi için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. 

Geçtiğimiz aylarda Fatma D. isimli bir kadın tarafından babalık davası açılan iş insanı Hacı Sabancı ile ilgili mahkeme ara kararı açıklandı. 

2021 yılında Nazlı Kayı ile evlenen Sabancı ile ilgili açılan davaya göre Fatma D. ile Hacı Sabancı 14 yıl önce sosyal medya aracılığıyla tanıştı. 

Çift, Los Angeles’ta bir otelde tatil yaptı. 

Bu tatilin ardından 2015’e kadar görüşmeyen ikili zaman zaman otelde bir araya geliyordu.

2019'DA BAŞKA BİRİYLE EVLENDİ

2019 yılında araları bozulunca Fatma D., başka biriyle evlendi.

Bu evliliği uzun sürmeyen kadın eşinden boşanmak için Hacı Sabancı’dan avukat bulması konusunda yardım istedi. 

Sabancı vekalet ücretini kendisinin ödeyeceğini taahhüt etti ve Fatma D.’nin hesabına para gönderdi. 

Ardından kadına mesaj gönderen iş insanı, onu evine davet etti ve o gece çift birliktelik yaşadı.

Evliliği devam ederken gebe kalan Fatma D., 2 Şubat 2021’de ‘Uzay’ isminde bir erkek çocuğu doğurdu. 

ÇOCUĞUN BABASI OLDUĞU ÖĞRENİNCE ARALARI BOZULDU

Davalı tarafın dilekçesinde Sabancı’nın, çocuğun kendisinden olduğunu öğrenmesinin ardından ikilinin arasının bozulduğu iddiası yer aldı. 

İşte dilekçede yer alan detaylar: 

“Fatma D.’nin eski eşi, çocuğun kendisinden olmadığı gerekçesiyle soy bağının reddi davası açmıştır. Çocuğun daha fazla mağdur edilmemesi bakımından Hacı Sabancı ile çocuk arasında soy bağının DNA incelemesi yoluyla tespitine karar verilmesini istiyoruz. Ayrıca Hacı Sabancı’nın babalığına karar verilerek nüfusa kaydının yapılamasını talep ediyoruz.”

ADLİ TIP KURUMU'NA SEVK EDİLDİ

Bu arada davanın duruşmasına davacı Fatma D. ile davalı Sabancı katılmadı. 

Mahkeme, Sabancı’nın ‘Uzay’ isimli çocuğun babası olup olmadığının tespiti için Adli Tıp Kurumu’na sevk edilmesine karar verdi.

Avatar
Saadet Diş