Yandex Metrica

Fatih Ürek ve Demet Akalın birbirine girdi, sosyal medya yıkıldı! Açtı ağzını yumdu gözünü: Ben sustukça...

Fatih Ürek ve Demet Akalın birbirine girdi, sosyal medya yıkıldı! Açtı ağzını yumdu gözünü: Ben sustukça...

Fatih Ürek, önceki gün katıldığı programda Demet Akalın hakkında konuşmuş, "Tapılası bir kadın olmak istiyor" demişti. Akalın'dan o sözlere yanıt gecikmedi.

Magazin

02.04.2024, 14:01

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, dün Buket Aydın ile Yüz Yüze programına konuk oldu. Ürek, bir süredir küs olduğu Demet Akalın ve Mehmet Ali Erbil hakkında tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu. Demet Akalın hakkında "Kiminle konuştuğuna dikkat etsin" diyen Fatih Ürek'e ünlü isimden yanıt geldi.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"TAPILASI OLMAK İSTİYORSUN AMA DEĞİLSİN"

Fatih Ürek, programda yaptığı açıklamada Demet Akalın'ı 17 yaşından beri tanıdığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

Demet Akalın artık dengelerini korumak zorunda. O bir anne ama ne yapacağını bilmiyor. Kalıbından çıkması gerekiyor. Belki güvenememe sorunu yaşıyordur ama kime güvenip güvenmeyeceğini bilmesi gerekiyor. Özünde iyi niyetli ama böyle giderse kaybetmeye mahkum. Selamün aleyküm- aleyküm selam der geçerim.

Kimlerle konuştuğuna dikkat etsin. Yanlış insanları seçti. Ona demişler ki ' Fatih Ürek senin kızına beddua etti' çok mantıksız. Kendi kendine saçmaladı ve benim için bitmiştir. Çarşısı pazarı açık olsun hayırlı işler diliyorum. Egoları fazla yüksek geldi. Tapılası bir kadın olmak istiyor ama tapılası değil. Benim için yok, bitmiştir. Artık hiç kimse değil.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"BEN SUSTUKÇA BENİ ANLATIYOR"

Bu sözler üzerine Demet Akalın, sosyal medyada bir kullanıcının yazdığı "Doğru diyor! Başkalarının aklıyla hareket eden biri" sözlerine şöyle karşılık verdi:

"Yok genelde çocuğuma beddua eden insanlara selam bile vermiyorum. Her programda ben.. Utanmıyorlar da! Benim ağzım yok sanki konuşmaya. Neyse Allah'a havale ettim. Ettiği beddua dönsün kendi başına"

Bir başka takipçisinin "Egosu fazla insana bakın burada bize cevap yazıyor" ifadelerine karşılık olarak "Yok canım ego değil. Adam ben sustukça her programda beni anlatıyor ama niye olduğunu söylemiyor. Ego bu değil üstelik. Ha kötüyüm,tamam. Konuşma artık beni, bana tapanlarla mutluyum. Tövbe tövbe" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading