Yandex Metrica

Fatih Ürek'ten Gülşah Saraçoğlu olayına ilişkin bomba itiraf! Açtı ağzını yumdu gözünü 'Ayarları bozulmuş'

Fatih Ürek'ten Gülşah Saraçoğlu olayına ilişkin bomba itiraf! Açtı ağzını yumdu gözünü 'Ayarları bozulmuş'

Fatih Ürek, TV8'de ekrana gelen 2. Sayfa programına konuk oldu. Sanatçı, Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier hakkında çıkan iddialarla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Magazin

26.02.2024, 23:59

Önceki gün magazin dünyasında bomba etkisi yaratan bir iddia gündeme geldi. Şarkıcı Deha Bilimlier'in eşini modacı Gülşah Saraçoğlu ile aldattığı öne sürüldü. TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Fatih Ürek, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"OTOKONTROL SORUNU VAR"

Sunucuların "Senin kulağın deliktir, bu iddiayı duyunca tepkin ne oldu?" sorusuna Fatih Ürek, "Çok şaşkınım, oldukça şaşkınım. Bence olmuş olabilir otokontrol sorunu var çünkü. Otokontrollerinden çıkmış olabilirler. Ayar bozulmuş olabilir. Bazı insanlar dengeyi şaşırabilir gecenin bir vakti eğlence falan. Ama bütün oklar ve yansımalar beraberliklerini gösteriyor. Seyircilerin mesajları, yorumcular..." yanıtını verdi.

2. Sayfa sunucuları ise yayından sonra Deha'nın eşi Aslı Hanım'ı aradıklarını ancak ulaşamadıklarını belirtti. İddiaların ardından Aslı Hanım'ın Deha ile tartıştığı, sinir krizi geçirdiği ve evi bir süreliğine terk ettiği öne sürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading