Yandex Metrica
SON DAKİKA
Farah Zeynep Abdullah'a tepkiler çığ gibi büyüyor

Farah Zeynep Abdullah'a tepkiler çığ gibi büyüyor

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın sosyal medyada yaptığı paylaşımlara tepkiler gelmeye devam ediyor. Kullanıcılar, oyuncunun başrol olacağı Bergen filmine gitmeme çağrısı yaptı.

Magazin

23.01.2024, 17:49

Son olarak TRT1'de ekranlara gelen Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah, sosyal medyada boykot ediliyor.

Türkiye orman yangınları ile mücadele ederken provokatif twitler atan Farah Zeynep, paylaşımlarıyla tepki çekmeye devam ediyor. Kastamonu sel felaketinde mağdur olanlar için iban paylaşılmasıyla ilgili "TC devleti durmadan iban veriyor" şeklinde paylaşım yapan oyuncu, daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan bir twit attı. Oyuncunun Twitter hesabından "Fırlatılacak çaylar için iban paylaşır mısınız" yazmasının ardından kullanıcılar, boykot çağrısında bulundu.

Farah Zeynep son olarak Bergen filminin başrolünde olacağını duyurmuştu. Twitter kullanıcıları, oyuncuya tepki göstermek için "Bergenfilminegitme" etiketiyle boykot çağrısı yaptı. Etikete kısa süre içinde birçok kullanıcıdan destek geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading