Yandex Metrica

Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır neden küs? Olayların perde arkası ortaya çıktı!

Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır neden küs? Olayların perde arkası ortaya çıktı!

Yaprak Dökümü dizisinde iki kardeşi canlandıran Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen'in küs olduğu iddia edildi. İki ismin arasının açık olduğu ve uzun süredir görüşmedikleri söyleniyor.

Magazin

07.04.2024, 21:35

Bir döneme damgasını vuran Yaprak Dökümü dizisinde Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır, kariyerlerindeki yükselişi sürdürüyor. Evcen, Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle, Gökçe Bahadır ise Evlilik Hakkında Her Şey ile izleyici karşısına çıkıyor. Yaprak Dökümü'nde iki kardeşi canlandıran ünlü isimlerin arasının açık olduğu ve görüşmedikleri iddia edildi. 

"FREKANSLARI TUTMUYOR"

Gazeteci Arif Hür, yazısında sık sık kıyaslanan Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır'ın görüşmediklerini iddia etti. Hür, "Hayata bakışları, karakterleri, hedefleri ve dost çevreleri farklı olan Bahadır ve Evcen, frekansları tutmadığı için selamı sabahı kesmiş. Anlayacağınız iki ünlü yıldızın arasına soğukluk girmiş. Yıllarca aynı seti paylaşan ikili, Instagram'da da takipleşmiyor." ifadelerini kullandı.

"EGO SAVAŞININ FAYDASI YOK"

"Herkesin kariyeri farklı seyrediyor. Ego savaşına girmenin kimseye faydası olmaz..." diyen Hür, yazısının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır, 15 senedir birbiriyle rekabet halinde. Rol aldığı projelerin çeşitliliği ve başarılı olması yönünden Bahadır, Evcen'den bir adım önde. Evcen ise Bahadır'a sosyal medyada fark atmış durumda. Evcen'in 12 milyon, Bahadır'ın ise 1.5 milyon takipçisi bulunuyor.

Fahriye Evcen'in, sosyal medyada Gökçe Bahadır'a bu denli fark atmasının nedenleri arasında meslektaşı Burak Özçivit ile yaptığı evlilik ve rol aldığı 'Çalıkuşu' dizinin dünya çapında tanınması yer alıyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading