Yandex Metrica

DOLAR

32.54

%-0 expand_less

EURO

34.99

%0.37 expand_less

ALTIN

2433.20

%0.52 expand_less

BIST

9700.49

%-0.2 expand_more

BTC ($)

63736.05

%-0.5 expand_more

Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır'ın küs olduğu iddia edilmişti! Bedia Ener'den ikili hakkında şaşırtan itiraf

Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır'ın küs olduğu iddia edilmişti! Bedia Ener'den ikili hakkında şaşırtan itiraf

Yaprak Dökümü'nde Neyyir Hanım karakterine hayat veren Bedia Ener, 2. Sayfa programına konuk oldu. Oyuncu, Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır hakkında konuştu.

Magazin

23.01.2024, 18:30

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Neyyir karakteri ile hafızalara kazınan Bedia Ener, 2. Sayfa programına konuk oldu. Ener, geçtiğimiz günlerde küs oldukları yönünde iddialar çıkan Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır'la ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"ARALARI HİÇ İYİ OLMADI"

"Araları hiçbir zaman iyi olmadı" diyen Ener, "Fahriye daha içe kapalı sessiz sakin bir yapıdaydı. Herkes ile hep çok ölçülüydü. Hepimizle konuşup selamlaşır ama sonra hep kendi dünyasında olurdu."  dedi. 

Gökçe Bahadır'ın tam tersi bir karaktere sahip olduğunu dile getiren Ener, "Gökçe öyle değil. Gökçe ortalıktadır, şarkı söyler bir şey yapar taklit yapar, çok canlıdır. O farklı bir kız. Fahriye daha sakin yapılı bir kızdı. Daha ketumdur." diye konuştu.

"FAHRİYE DÜĞÜNÜNE ÇAĞIRMADI"

Usta oyuncu, "Fahriye Evcen sizi düğününe davet etti mi?" sorusuna, "Yok, magazinden öğrendik öyle şeyleri biz duymuyoruz. Ama nikahlar kalabalık olamıyor belli sayıda kişileri çağırıyorlar. Böyle bir davet almadım. Başka arkadaşlarımın da aldığını zannetmiyorum" şeklinde yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading