Yandex Metrica

Fahriye Evcen'in ikinci çocuk heyecanı! Cinsiyeti belli oldu, bebek alışverişi başladı

Fahriye Evcen'in ikinci çocuk heyecanı! Cinsiyeti belli oldu, bebek alışverişi başladı

Burak Özçivit'le mutlu evliliklerini sürdüren Fahriye Evcen'in geçtiğimiz aylarda ikinci kez hamile olduğu öğrenilmişti. Oyuncu çiftin ikinci çocuklarının cinsiyeti de öğrenildi. İkili, bebek alışverişine çıktı.

Magazin

23.01.2024, 19:43

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, Çalıkuşu dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladı. Ünlü çift, 2017'de görkemli bir düğünle dünyaevine girdi. 2019'da oğulları Karan'ı kucağına alan çift, şimdilerde ikinci kez anne-baba olma heyecanı yaşıyor. 

İkinci bebeğine dört aylık hamile olan güzel oyuncu, çocuklarının erkek olacağını öğrendi. Haberi aileleriyle paylaşan ünlü çift, bebek alışverişine şimdiden başladı.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"KARAN İLE STAJIMI TAMAMLADIM"

Burak Özçivit, kız çocuk istediği yönünde çıkan haberleri net bir dille yalanlamıştı. Özçivit, "Kız mı erkek mi olsun? modunda değiliz, sağlıklı, vatana millete hayırlı evlat olsun yeterli. Ben zaten uykusuz gecelere alışkınım. Karan ile stajımı tamamladım" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading