Yandex Metrica

Fahriye Evcen dadı kriterlerini açıkladı

Fahriye Evcen dadı kriterlerini açıkladı

Burak Özçivit'in reklam yüzü olduğu markanın lansmanına katılan Fahriye Evcen, gazetecilerle sohbet etti. Evcen, 2 yılda 15 dadı değiştirdiğine ilişkin iddialara yanıt verdi.

Magazin

23.01.2024, 18:09

Fahriye Evcen, önceki gün eşi Burak Özçivit'in reklam yüzü olduğu markanın davetinde görüntülendi. Basın mensuplarıyla sohbet eden Evcen, oğlu Karan için 2 yılda 15 dadı değiştirdiğine ilişkin çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Uzun bir aradan sonra Alparslan dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Evcen, "Uzun bir süre at ve kılıç çalıştık. Aksiyon sahneleri biraz daha fazla efor gerektiriyor ama çok keyifli. Barış'la da gayet güzel keyifli çalışıyoruz" dedi.

DADI KRİTERLERİNİ AÇIKLADI

Başarılı oyuncu, 2 yılda 15 dadı değiştirdiği iddialarıyla ilgili şöyle konuştu:

"Dizi başlamadan önce kendim ilgileniyordum. Dizi başladıktan sonra öyle bir arayışımız oldu. Ama konuşulan rakamlar yok. Sadece çocuğa sevgi ile yaklaşmasına bakıyorum... Özellikli olması önemli değil, çocukla bağ kurması yeterli. Dil bilmesi de önemli değil öncelikle bizim dilimizi iyi bir şekilde öğrenmesi önemli, diğer diller yaş büyüdükçe eğitim olarak öğrenecek zaten."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading