Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ezgi Mola'nın başı dertte! 'Sokağa çıkamaz hale geldim' diyerek isyan etti

Ezgi Mola'nın başı dertte! 'Sokağa çıkamaz hale geldim' diyerek isyan etti

Bir süredir Masumlar Apartmanı dizisiyle izleyici karşısına çıkan Ezgi Mola, bir diş macunu reklamında birlikte poz verdikleri Kemal Kahraman'dan kendisini taciz ve tehdit ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Magazin

23.01.2024, 18:42

TRT ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda canlandırdığı Safiye karakteriyle hafızalara kazınan Ezgi Mola bir süredir zor günler geçiriyor. Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre oyuncu, bir diş macunu reklamında birlikte poz verdikleri müzisyen Kemal Kahraman tarafından taciz ve tehdit ediliyor. Mola, kendisini uzun süredir rahatsız eden Kahraman'dan şikayetçi oldu.

Mola'nın iddiasına göre, 2016'da bir oyununa gelen Kemal Kahraman, kendisini tanıtıp çiçek verdi. Kahraman daha sonra oyuncunun tüm oyunlarına gelmeye başladı.

"SENİ TANIMIYORUM, NE İSTİYORSUN BENDEN"

Bir gün oyuncunun karşısına çıkan Kahraman, bir şey konuşmak istediğini söyledi. Ezgi Mola ise "Sizi tanımıyorum. Benden ne istiyorsunuz? Neden beni devamlı takip ediyorsunuz?" diyerek tersledi.

"SENİ GEBERTECEĞİM" DİYE TEHDİT ETTİ

Ezgi Mola otomobile bindiğinde üzerine doğru yürüyen Kemal Kahraman, "Seni mahvedeceğim. Geberteceğim seni. Gününü göreceksin" diyerek kaportayı tekmeledi. Şikayette bulunan oyuncu, "Tek başıma sokağa çıkamaz hale geldim" dedi. Mola'yı haklı bulan savcılık, Kemal Kahraman'a iki ay uzaklaştırma kararı verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading