Yandex Metrica

Ezgi Mola 'bacağı koptu' haberi hakkında konuştu: Annem bayılıp yere düşmüş!

Ezgi Mola 'bacağı koptu' haberi hakkında konuştu: Annem bayılıp yere düşmüş!

Ezgi Mola, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan 'bacağı asansöre sıkışıp koptu' haberiyle ilgili konuştu. Oyuncu, annesi ve sevgilisinin yaşadığı korkuyu anlattı.

Magazin

23.01.2024, 18:21

Dokuzuncu TV Yıldızları Ayaklı Gazete Ödülleri önceki akşam sahiplerini buldu. Ödül töreninde birçok ünlü isim yer aldı. Dizide gösterdiği performansla ödül alan Ezgi Mola, "Alkışlanan insanlar olmak, işimiz ile anılmak çok güzel" dedi.

"ANNEM HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI"

Mola, geçtiğimiz haftalarda asansöre bindiği ve bacağının koptuğu haberi hakkında konuştu. Oyuncu, "Çok acımasız ve terbiyesizce olduğunu düşünüyorum, annem hüngür hüngür ağlayarak aradı. Ben de sette olduğum için  telefonu açamadım, birisi arayıp söylemiş ve annem bayılıp yere düşmüş" dedi.

"ŞUURSUZCA HABER YAPIYORLAR"

Sevgilisi Mustafa Aksakallı'nın da çok korktuğunu ifade eden oyuncu, "Mustafa da çok korktu, çalıştığım için kimse bana ulaşamamış, ilgi çekmek için şuursuzca haber yapmak çok kötü" ifadelerini kullandı.

ESTETİK İDDİALARI

Ezgi Mola, estetik yaptırdığı yönünde çıkan haberlere de yanıt verdi. "Arkadaşlar geçen aramızda konuştuk, ben oyuncu olmasaydım çok estetik yaptırırdım, ancak hiç yaptırmadım ve yapanlara da çok saygı duyuyorum. Tabii birisi uyurken bana estetik yapmışsa bilmiyorum" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading