Yandex Metrica

Eylül Öztürk'ten tepki çeken yardım çağrısı

Eylül Öztürk'ten tepki çeken yardım çağrısı

Oyuncu ve sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, tepki çeken bir yardım çağrısında bulundu. Öztürk, sel felaketinin yaşandığı bölgelere yardım için kendi ürünlerinin alınmasını istedi.

Magazin

23.01.2024, 17:49

Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, tepki çeken bir harekete imza attı. Öztürk, orman yangınları sırasında yardım gönderdiği için sel bölgesine yardım gönderecek parasının kalmadığını söyledi ve takipçilerinden kendi ürünlerini satın almalarını istedi.

Ünlü fenomenin ürünlerinin satın alınması karşılığında yardım yapacağını söylemesi sonucu eleştirilerin hedefi oldu. Markasındaki tüm ürünlere indirim yapan Öztürk, bu gelirle afet bölgesine yardım tırı gönderdi. 

Öztürk'ün bu hareketi sosyal medya kullanıcılarından tepki topladı.

"KARŞILIKSIZ PARA TOPLAMADIK"

Öztürk, afet bölgesine gönderdiği tırların üzerinde markasının isminin yazmasıyla ilgili "O para halkın değil mi?" şeklinde mesaj atan takipçisine "Değil arkadaşlar. O para bize ait. Biz kimseden karşılıksız para toplamadık. Biz bir marka olarak satış yaptık. Parasını veren ürününü aldı, üstelik en indirimli haliyle. Biz de fatura kestik, üstüne devlet vergisini ödedik. Ve kalan karı, yani bize ait olan kısmını cebimize koymak yerine yardım tırı çıkarttık. Böylelikle bir ürün alırken güzel bir şeye de vesile olmuş olundu." yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading