Yandex Metrica

Evlat acısı yaşayan Ebru Şallı isyan etti: Biraz Allah'tan korkun, vicdanınız olsun!

Evlat acısı yaşayan Ebru Şallı isyan etti: Biraz Allah'tan korkun, vicdanınız olsun!

Oğlu Pars'ı 2 yıl önce kaybeden Ebru Şallı, kendi YouTube kanalında içini döktü. Şallı, oğlunun vefatının ardından yaşadığı zorlu süreci anlattı.

Magazin

25.02.2024, 18:53

Ebru Şallı'nın 2013 yılında yollarını ayırdığı Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen Pars, Nisan 2020'de uzun süredir mücadele ettiği lenf kanserine yenik düşerek hayatını kaybetti. Oğlunun vefatıyla sarsılan Şallı, Youtube kanalında yaşadıklarını anlattı.

"İLK BAŞTA İNANMAK İSTEMİYORSUNUZ"

"Haksız yere eleştirildiğimi düşünüyorum." diyen Şallı, "Allah hiç kimseye vermesin ama her anne babanın başına gelebilir. Bu bir dünya, yarın ne olacağımız belli değil. Bir hastalık. İlk başta inanmak istemiyorsunuz. Olmasını istemedim her anne gibi... Göğüsledim durumu." ifadelerini kullandı.

"BUNU YAŞAYAN TEK ANNE DEĞİLİM"

Ebru Şallı, "Bu durumu yaşayan tek kadın ben değilim. Tek anne ben değilim. Bunun şımarıklığını da yapmak istemiyorum. Ama insanların çok büyük konuştuğunu görüyorum. Çocukları olan insanlar nasıl korkmadan kötü yorum yapıp, kötü cümleler kullanabiliyorsunuz? Benim yaşadığım acıyı nasıl anlayabilirler? Anlama şansı var mı bir insanın? Yaşamadan anlayamaz ki!" diyerek kötü yorum yapanlara sitem etti.

"YORUMLAR ÇOK ACIMASIZ"

Yaklaşık 2.5 yıl hastanede yaşadığını ve orayı eğlence alanına çevirdiğini söyleyen ünlü manken, "Biz ilik nakline giderken 'ilik hediyesi','ilik eğlencesi' diye bir oyun çıkardım. İnanılmaz bir şeydi. Bütün aile sanki diş buğdayı gibi hediye aldı. Pars çok eğlendi. İnanılmaz şeyler yaşadık. Bunları yaşamış bir insan olarak yapılan yorumları çok korkusuz, acımasız buluyorum." diye konuştu.

"ARTIK EBRU DA ÖLÜR DİYE BEKLİYORLAR"

Ebru Şallı, açıklamasının devamında şöyle konuştu:

"Şöyle bir şey bekleniyor, bunu hissediyorum: Ebru, Ponçiğini kaybetti, artık o da ölür. Olması gereken bu. Bunu mu istiyorsunuz? Benim bir tane daha oğlum var, ailem var. Hiç mi aklınıza gelmiyor böyle şeyler.

Tanıdığım birisi "Ya Ebru harika, çok güzel çekimler yapıyosun, seyahatlere gidiyorsun, çalışıyorsun, her şey çok güzel gidiyor, çok güzel görünüyorsun, daha da mı gençleştin sen?" dedikten hemen sonra "Ama tabii senin iyi olma şansın yok ki... Naparsan yap" dedi. Kan dondurucu bir cümle."

"HALA TERAPİ ALIYORUM"

Aldığı terapilerle ayakta durduğunu ve terapi almaya devam ettiğini belirten Şallı, "Hiç kimse benden ölmemi beklemesin. Ben yaşadığım acıyı kendim biliyorum. Bunun hesabını kimseye vermek zorunda değilim. Biraz Allah'tan korkun, bir lokma vicdanınız olsun." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading